Close

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Remove From Cart
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2310 796 036

Οι εκπτώσεις ενδέχεται να διαφέρουν στο φυσικό φαρμακείο.

Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 39€
και έως 2 κιλά.
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Η Επιχείρηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρείται η εμπιστευτικότητα των στοιχείων που εισάγουν οι χρήστες/επισκέπτες του δικτυακού τόπου, τα οποία είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας και της αποστολής της.

Ο δικτυακός τόπος συλλέγει και επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, που παρέχονται από τους χρήστες/επισκέπτες οικειοθελώς, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (Ν. 2472/1997), α) για την παροχή των υπηρεσιών που επιλέγουν, συμπεριλαμβανομένης και της συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων θέσης (π.χ. διευθύνσεων IP), β) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών/επισκεπτών και τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, κυρίως μέσω της χρήσης cookies για την αναγνώριση των μελών και των προτιμήσεων τους.

Η Επιχείρηση διατηρεί αρχείο με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών/επισκεπτών και δεν τα μεταβιβάζει σε οιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), με εξαίρεση τους προστιθέντες της (υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες), που συνεργάζονται με την Επιχείρηση για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης, καθώς και στις αρμόδιες αρχές σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Οι χρήστες/επισκέπτες, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των οποίων συλλέγονται έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα της νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: α) το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τα αφορούν, β) το δικαίωμα αντίρρησης στην επεξεργασία των δεδομένων που τα αφορούν ή/και διαγραφής, γ) το δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας, δ) το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης του χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα. Η Επιχείρηση, μέσω του δικτυακού τόπου, συλλέγει, τηρεί και επεξεργάζεται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για τους σκοπούς που έχει καθορίσει και ενημερώσει τους χρήστες/επισκέπτες του και δεν κοινοποιεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε οποιοδήποτε τρίτο.