Close

Το καλάθι μου

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
Remove From Cart
Κωδικός: {{ item.code }}
{{ key }}: {{ value }}
{{item.total_discounted_price}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}
Τηλεφωνικές παραγγελίες 2310 796 036

Οι εκπτώσεις ενδέχεται να διαφέρουν στο φυσικό φαρμακείο.

Δωρεάν παράδοση για παραγγελίες άνω των 39€
και έως 2 κιλά.
Ασφαλείς Συναλλαγές

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ο παρών διαδικτυακός τόπος naturalcare.gr ανήκει στην ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ», η οποία εδρεύει στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 24, Σίνδος (εφεξής καλούμενη «η Επιχείρηση») (ΑΦΜ: 070851600, ΔΟΥ ΙΩΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ.: 154692206000)

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

Η Επιχείρηση παρέχει στους χρήστες/επισκέπτες του δικτυακού τόπου τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών των διατιθέμενων προϊόντων του δικτυακού τόπου. Για την πραγματοποίηση αγορών, δεν είναι απαραίτητη πραγματοποίηση εγγραφής του χρήστη/επισκέπτη ως μέλος του δικτυακού τόπου. Οι τιμές των προϊόντων είναι ίδιες τόσο στο φαρμακείο όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ωστόσο μπορεί να διαφέρει η έκπτωση.

ΧΡΗΣΤΕΣ/ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

Ο δικτυακός τόπος και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτού απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες με πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Ειδικότερα απαγορεύεται η χρήση, επίσκεψη του δικτυακού τόπου ή/και παραγγελία προϊόντων μέσω αυτού από ανηλίκους ή άτομα με περιορισμένη δικαιοπρακτική ικανότητα. Ο δικτυακός τόπος δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την επίσκεψη ή/και χρήση του από ανήλικους/πρόσωπα μη δικαιοπρακτικά ικανά, δεδομένου ότι δεν είναι δυνατός ο έλεγχος της ταυτότητας και της ηλικίας των χρηστών/επισκεπτών του, παρά μόνον μέσω των στοιχείων που αυτοί παρέχουν.

ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραγγελία του προϊόντος, πρέπει να συμπληρωθούν όλες οι πληροφορίες που ζητούνται στην Φόρμα Παραγγελίας, η οποία ανταποκρίνεται στο σύνολο των αγορών, που ο πελάτης επιθυμεί να αγοράσει και υποβάλλεται στην Επιχείρηση μετά τη συμπλήρωση της, προκειμένου να διεκπεραιωθεί.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ

Κατά την ολοκλήρωση της επιλογής των προϊόντων, η Επιχείρηση αποστέλλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας. Ρητά συμφωνείται ότι η σύμβαση μεταξύ της Επιχείρησης και του πελάτη συνάπτεται, μόλις η Επιχείρηση επιβεβαιώσει τη λήψη της παραγγελίας.

Η Επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία, καθώς και να μην προβεί στην εκτέλεση της, σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο Πελάτης δήλωσε ψευδή ή εσφαλμένα στοιχεία ή σε περίπτωση που στοιχεία της παραγγελίας δεν ανταποκρίνονται στην τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική.